Hynall Intelligent Control Co. Ltd

  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες Hynall
Αριθμός Υπαλλήλων 30~50
Ετήσιες πωλήσεις 3,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η HYNALL INTELLIGENT CONTROL CO. LTD. Η εταιρεία μας είναι η HYNALL INTELLIGENT CONTROL.

 

είναι μια ομάδα προσανατολισμένη στην τεχνολογία και την καινοτομία που επιμένει να αγωνίζεται για όλα τα είδη των επαγγελματικών ελέγχων αισθητήρων κίνησης μικροκυμάτων με βάση τα 20+ χρόνια εμπειρίας μας στη βιομηχανία,Επικεντρώνουμε μόνο στην τεχνολογία αισθητήρα κίνησης μικροκυμάτων., για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τελικές λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα και εξοικονομούν τα περισσότερα!!

 

 

Γιατί ο Χάιναλ;

 

Παρόλο που ο Χάιναλ είναι μόλις 8 ετών, έχουμε την πιο έμπειρη / επαγγελματική ομάδα Ε& Α + ομάδα πωλήσεων, χάρη στην πλούσια εμπειρία μας για περισσότερα από 20 χρόνια στη βιομηχανία αισθητήρων κίνησης μικροκυμάτων.Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας μελέτησε και εισήγαγε την τεχνολογία μικροκυμάτων στην Κίνα για χρήση στο φωτισμό.Από αυτή την άποψη, είμαστε αρκετά περήφανοι που ονομάζουμε τον εαυτό μας πρωτοπόρο της βιομηχανίας, και εξακολουθούμε να κρατάμε αυτή την δύναμη μαζί μας μέχρι σήμερα.

 

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους;

 

α) Σε αντίθεση με πολλούς κατασκευαστές αισθητήρων που εμπλέκονται επίσης στην επιχείρηση οδηγού ή άλλους, επικεντρώνουμε μόνο στην εμπειρία μας - προϊόντα / λύσεις μικροκυμάτων, κάνουμε μόνο αυτό που είμαστε πραγματικά καλοί.Κάθε προϊόν από την Hynall σχετίζεται με το μικροκύματα, αναζητούμε ποικιλία προϊόντων μόνο μέσα στη βιομηχανία μικροκυμάτων!

β) Έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα όλων των σειρών, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων ενότητες κεραίας, ψηφιακές κεραίες, εκδόσεις εισόδου AC, εκδόσεις εισόδου DC, VR ρυθμιζόμενες εκδόσεις, εκδόσεις τηλεχειριστή, απομονωμένες εκδόσεις,έκδοση συγκομιδής με ηλιοφάνεια, και ούτω καθεξής.

γ) Με μια τέτοια επαγγελματική + έμπειρη ομάδα Ε&Α + Πωλήσεων, κατανοούμε βαθιά τους διαφορετικούς τύπους φωτιστικών συσκευών και τις διάφορες εφαρμογές αισθητήρων,μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες την καλύτερη επιλογή προϊόντων, τακτοποίηση προβλημάτων και μετά την πώληση.

δ) Ανταποκρινόμαστε γρήγορα και είμαστε πολύ ευέλικτοι για όλα τα είδη εξατομικευμένων προϊόντων.

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ιστορία

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Το έτος 1998~ το 2015 ελειτούργησε για Leviton, Aurex, Hytronik ως πρεσβύτερο Ε&Α + διευθυντές πωλήσεων.

 

Καθιέρωση έτους 2016 Hynall, πρώτα προϊόντα batch που ολοκληρώνονται και που αρχίζουν για να πωλούν άνω της ΕΕ & των ΗΠΑ.

 

Έτος 2017 ο όγκος ετήσια πωλήσεων φθάνει σε 2 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

Έτος 2018 το προϊόν διαμορφώνει μέχρι 30, σειρά μέχρι 8. Ο όγκος ετήσια πωλήσεων φθάνει σε 3 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

Έτος 2019 που πηγαίνει να εκθέσει το 2019 LFI στην ανάβοντας έκθεση της Φιλαδέλφειας & του HK του 2019 (έκδοση φθινοπώρου)

Υπηρεσία

Αρχική από την έρευνα πελατών, μια σειρά γρήγορων ενεργειών συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/το τηλεφώνημα/η τηλεσύσκεψη/πρόσωπο με πρόσωπο η συνάντηση θα πραγματοποιηθούν, για να πάρουν σαφείς και από τις δύο πλευρές στην ανταλλαγή πληροφοριών, κατά αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν χρόνο και να κρατήσουν μια αποδοτική επικοινωνία.

 

Μόλις η απαίτηση πελατών επιβεβαιώνεται, για τα τυποποιημένα προϊόντα, θα πάρουμε αμέσως στη διαδικασία δειγματοληψίας ή τη διαδικασία μαζικής διαταγής. Η κανονική χρονική ανοχή για τη μαζική διαταγή είναι μέγιστες 3~4 εβδομάδες. Για τα προϊόντα cOem, θα αρχίσουμε τη διαδικασία cOem, που από ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα που περιέχει την πολύ σημαντική υπόδειξη ως προς το χρόνο.

 

Μια στερεά εγγύηση 5 ετών δίνεται σε όλα τα προϊόντα πωλούμε δεξιά από την ημερομηνία που έχει στείλει, παίρνουμε την ευθύνη για το κάθε ενιαία PC του προϊόντος που βγαίνοντας από Hynall!

Η ομάδα μας

Εικόνα της «οικογένειας»--

 

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Είναι πάντα μια τιμή για να υπάρξουν με μας κατά τη διάρκεια του τρόπου της αύξησής μας! -- Τους σε όλους αγαπητούς πελάτες μας, σας ευχαριστήστε!!

Αφήστε ένα μήνυμα