Κίνα Διακόπτης αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων κατασκευαστής

Προμηθευτής λύσης για όλα τα είδη ανίχνευσης μικροκυμάτων.

Περίπου εμείς

Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
1 2 3 4
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
 • Το Hynall είναι μια τεχνολογία & προσανατολισμένη προς την καινοτομία ομάδα που προσπαθούν διαρκώς για όλα τα είδη επαγγελματικών αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων.

 • Παρέχουμε σε μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών ο πιό γρήγορα να αποκριθούμε σε 7x24h.

 • Καθιερωμένοι το 2016, εστιάζουμε ΜΟΝΟ στην τεχνολογία αντίληψης κινήσεων μικροκυμάτων, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τις λύσεις που ταιριάζουν με το καλύτερο και σώζουν των περισσότερων!!

 • Σαν νέα επιχείρηση που αυξάνεται γρήγορα, είμαστε τώρα ομάδα των μελών 30+, παίρνοντας ακόμα ισχυρότεροι μέρα με τη μέρα.

Παίρνω Διακόπτης αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων & Ενότητα αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

 • Βόρεια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

 • Κατασκευαστής

Αλλες πληροφορίες

 • Μάρκες : Hynall
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50
 • Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2016
 • Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ΕΥΦΥΉΣ CO. ΕΠΕ ΕΛΈΓΧΟΥ HYNALL.

 

Το Hynall είναι μια τεχνολογία & προσανατολισμένη προς την καινοτομία ομάδα που προσπαθεί διαρκώς για όλα τα είδη επαγγελματικών ελέγχων αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων βασισμένων σε 20 εμπειρία years+ μας στη βιομηχανία, εστιάζουμε ΜΌΝΟ στην τεχνολογία αντίληψης κινήσεων μικροκυμάτων, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τις τελευταίες λύσεις που ταιριάζουν με το καλύτερο και σώζουν οι περισσότερες!!

 

 

Γιατί Hynall;

 

Αν και Hynall είναι 5 έτη μόνο, έχουμε την πιό πεπειραμένη/επαγγελματική ομάδα Ε&Α + την ομάδα πωλήσεων, χάρι στην πλούσια εμπειρία μας για περισσότερο από 20 έτη στη βιομηχανία αισθητήρων κινήσεων μικροκυμάτων. Η ομάδα Ε&Α μας αρχικά μελέτησε και εισήγαγε την τεχνολογία μικροκυμάτων στην Κίνα για τη χρήση φωτισμού. Από αυτήν την άποψη, είμαστε αρκετά υπερήφανοι να κληθούμε πρωτοπόρο βιομηχανίας, και ακόμα κρατάμε ότι δυνάμεις με μας μέχρι τώρα.

 

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίσουμε από άλλους;

 

α) αντίθετα από πολλούς κατασκευαστές αισθητήρων που αποκτώνται επίσης περιλήφθείτυ στην επιχείρηση οδηγών ή άλλες, εστιάζουμε μόνο στην πείρα μας--προϊόντα/λύσεις μικροκυμάτων, κάνουμε μόνο τι είμαστε πραγματικά καλοί. Κάθε προϊόν από Hynall είναι μικρόκυμα σχετικό, επιδιώκουμε για την ποικιλομορφία προϊόντων μέσα στη βιομηχανία μικροκυμάτων μόνο!

β) έχουμε μια περιεκτική σειρά όλης της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων κεραιών, ψηφιακές κεραίες, εκδόσεις εισαγωγής εναλλασσόμενου ρεύματος, εκδόσεις ΣΥΝΕΧΟΎΣ εισαγωγής, διευθετήσιμες εκδόσεις VR, εκδόσεις τηλεχειρισμού, αποσυνδεμένες εκδόσεις, έκδοση συγκομιδής φωτός της ημέρας, και ούτω καθεξής.

γ) με τέτοιο επαγγελματικό + καλά έμπειρος Ε&Α + ομάδα πωλήσεων, καταλαβαίνουμε βαθειά των διαφορετικών τύπων προσαρτημάτων φωτισμού και οι διάφορες εφαρμογές αισθητήρων, επιτρέπουν σε μας για να προσφέρουν τους πελάτες με την καλύτερη επιλογή προϊόντων, ανίχνευση μηχανικών βλαβών και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

δ) γρήγορος-αποκρινόμαστε και πολύ εύκαμπτος για όλα τα κατάλληλα προϊόντα ειδών.

Κίνα Hynall Intelligent Control Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας